30 September 2009

Fashion Photography - Yezz Magazine




photo shoot utk majalah yezz..couple t-shirt?klu aku
nak pki mmg xlakan..tp dlm gmbr nice,aku suke..
model mmg bdk sekolahlakan..tukar baju pun satu bilik..erm..
lantakla korg..janji keja aku jalan..anyway,
thanks to sis ani,aqilah,make up artis and jr + bdk praktikal..





29 September 2009

Behind The Scene Clip Video Adam & Stacy






nie aku shoot time behind the scene video clip stacy n adam kat sec15 shah alam..not bad..jenuh aku tgu nk dpt pic pose..bkn takat dorg je yg bpeluh,aku gak bpeluh tgu dorg break 4 lunch..anyway,shoot dgn dorg nie senang..chap..chap..chap je settle..yg penting 350z adam mmg gempak..pintu custom made beb..k adios!

03 September 2009

food photography @ Sri Petaling




shooting resepi untuk mag rapi..kat sri petaling..dptla 2 bijik cake..cake pandan n cheese cake..nyum2..terliur aku di buatnye..

02 September 2009

my lovely Savvy..(Bumblebee versi hitam.hehe)

kat damansara..depan nursery pas shooting..

my savvy at lumut,perak..

silent plz..dia sdg tdo tue..

little mod at sec18 shah alam..

manual kay..small car but big bang!




i love my Savvy..tue je yg selalu aku ucapkan kpdnya..haha..keta kecik n std tp mak oi..laju..keta nie aku baru je beli 3hari sblum raya tahun lepas..keta nie aku xde wat pape pun..std aje..blum jauh pun keta nie mrayap..takat lumut n naik genting je..pas nie nak bwk dia g mane yek..?

Suri Catering - Gombak

warga keja Suri Catering..






job dekorasi meja pengantin yang di set up oleh warga kerja Suri Catering..dan aku..melukis dengan cahaya..hehe

Suri Catering - Putrajaya



Nie job shoot dekorasi Suri Catering kat Putrajaya..